top of page

Pellethaarden

Pellethaarden bieden een efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing door het gebruik van samengeperste houtpellets. Ze zijn programmeerbaar op thermostatische programma’s en zorgen zo voor een constante en comfortabele warmte in huis. Pellethaarden halen een zeer hoog rendement en stoten zo nauwelijks schadelijke stoffen uit.

Pellets pelletkorrel

Leuke weetjes

Milieuvriendelijke verwarming

Pellethaarden zijn milieuvriendelijk omdat ze gebruikmaken van samengeperste houtpellets, die gemaakt worden van resthout en zaagsel. Deze pellets zijn een hernieuwbare energiebron en dragen bij aan duurzaam verwarmen zonder overmatige houtkap.

Gebruiksgemak

Onze pellethaarden hebben een ingebouwd automatisch voedingssysteem met traploze vijzelmotor. De pellethaard neemt zijn pellets uit een reservoir. De haard houdt zichzelf ook schoon, waardoor u de brandkamer slechts 1 keer moet reinigen per week.

Hoge efficiëntie

Pellethaarden zijn uiterst efficiënt in het produceren van warmte. Ze hebben een hoog rendement en kunnen een grote hoeveelheid warmte leveren door het verspreiden van de warmte door een ventilator. Dit resulteert naast een snelle warmteverspreiding in lagere verwarmingskosten.

Merken

Pellets pelletkorrel
Pellets pelletkorrel
Pellets pelletkorrel
bottom of page