top of page

Bio-ethanol

Bio-ethanolhaarden bieden een milieuvriendelijke en rookvrije verwarmingsoplossing aangezien ze branden op een hernieuwbare brandstof, bestaande uit plantaardig materiaal. Ze vereisen geen schoorsteen of rookgasafvoer, waardoor ze flexibel geplaatst kunnen worden in ieder deel van de woning. Ze zijn eenvoudig bedienbaar door een afstandsbediening.

Leuke weetjes

Milieuvriendelijke brandstof

Bio-ethanol wordt geproduceerd uit natuurlijke bronnen zoals maïs, suikerriet en tarwe. Het verbranden van bio-ethanol resulteert in minimale uitstoot van schadelijke stoffen, waardoor het een schone en milieuvriendelijke brandstofoptie is.

Geen rook of geur

Bio-ethanolhaarden produceren geen rook, geur of as, waardoor ze een uiterst schone en onderhoudsvrije optie zijn. Dit maakt ze perfect voor mensen die de gezelligheid van een vuur willen zonder het schoonmaken van haarden die branden op vaste brandstof.

Flexibele installatie

Omdat bio-ethanolhaarden geen rookafvoer nodig hebben, kunnen ze vrijwel overal worden geïnstalleerd, van woonkamers en slaapkamers tot zelfs buitenruimtes. Dit biedt veel ontwerpmogelijkheden en flexibiliteit bij het creëren van de gewenste sfeer in huis.

Merken

bottom of page